Prijavite se na prvo spletno predavanje v organizaciji ČZS

Izredne zdravstvene razmere zaradi koronavirusa so v samo nekaj dneh temeljito spremenile način, kako stopamo v stik s svetom. Ker v času trajanja epidemije COVID-19 niso možna predavanja s fizično udeležbo smo na ČZS pristopili k iskanju rešitev za izvedbo on-line izobraževanj v obliki spletnih predavanj . Vabimo vas torej k udeležbi na prvem spletnem predavanju Čebelarske zveze Slovenije, ki ga bo izvedel Vlado Auguštin, svetovalec JSSČ za tehnologijo na temo Apitehničnih ukrepov in sicer v ponedeljek 30 . marca  ob 19.00 uri.

Za spletno predavanje  Apitehnični ukrepi se morate prijaviti na povezavi  e mail predavatelja : vlado.augustin@czs.si 

Ob prijavi morate navesti osebne podatke:  ime in priimek in številko članske izkaznice ČZS – če te nimate pa številko vašega čebelnjaka.

Spletnega predavanja Apitehnični ukrepi se bo lahko udeležilo do 30  oseb. Po prijavi boste prejeli povezavo  za vstop v spletno učilnico, skupaj z navodili kako se povezati v aplikacijo Zoom.  V kolikor bodo težave pri prijavi, vam bomo v pomoč na tel. številki  040 436 516.

Za udeležbo na spletnem predavanju potrebujete računalniško opremo:
•  osebni ali prenosni računalnik z Windows 7/macOS 10.7 ali višje (tudi novejši OS-ji, ki temeljijo na Linuxu), lahko tudi pametni telefon ali tablico (iOS, Android, Surface Pro),
• spletni brskalnik (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge, Safari)
•   širokopasovno internetno povezavo ali 4G/LTE (minimalno 600kbs download-a za višjo kakovost videa)
•   slušalke (z mikrofonom – če želite sodelovati z vprašanji)
•   spletno kamero

Ker gre za prvo, poskusno izvedbo spletnega predavanja vas bomo prosili za potrpežljivost in razumevanje za morebitne primere tehničnih težav. Zelo nam bodo koristile povratne informacije prvih udeležencev, da bomo prihodnje spletna predavanja, ki sledijo v prihodnjih tednih organizirali še boljše. O prihodnjih vas bomo obveščali preko spletne strani ČZS.

Vlado Auguštin